Χειροκρότημα και διπλό

14:57 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 35η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Οι παίκτες της Ατλέτικο χειροκρότησαν, ως είθισται, τους πρωταθλητές παίκτες της Μπαρτσελόνα κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτοί "καταχράστηκαν" την φιλοξενία φεύγοντας με διπλό επικρατώντας με 2-1. Οι "ροχιμπλάνκος" προηγήθηκαν στο

51' με πλασέ του Φαλκάο όμως η Μπαρτσελόνα αντέδρασε παρότι έπαιζε με δέκα μια και ο Μέσι τραυματίστηκε και αποχώρησε. Στο 72' ισοφάρισε με τον Αλέξις και επτά λεπτά μετά γύρισε το ματς όταν μετά την προσπάθεια του Βίγια ο Γκάμπι πέτυχε αυτογκόλ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Ινσούα, Γκάμπι, Τιάγκο, Αρντάβ (64'Ροντρίγκες), Κόκε, Αντριάν, Φαλκάο (68'Ντιέγκο Κόστα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες (43'Μαρτρά), Πικέ, Αντριάνο (60'Βίγια), Άλμπα, Σονγκ (60'Μπουσκέτς), Φάμπρεγας, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Τέγιο, Μέσι.

ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Κακό παιχνίδι στην Ανδαλουσία με λίγες φάσεις και την Μάλαγα με τη Σεβίλλη να μένουν τελικά στο 0-0. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες που ήθελαν νίκη.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Χεσούς Γκάμεθ, Λουγκάνο, Ουέλιγκτον, Ελισέου (47'Αντούνες), Πέδρο Μοράλες (46'Ντούντα), Καμάτσο. Ιτούρα, Ίσκο, Χοακίν (82'Σάντο Κρούς), Μπαπτίστα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (71'Σισίνιο), Κάλα, Ναβάρο, Αλμπέρτο, Μεδέλ, Κοντόγκμπια (87'Μαντούρο), Ράκιτιτς, Νάβας, Περότι (59'Ντελ Μοράλ), Νεγρέδο.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Με ένα γκολ του Ρουμπέν Κάστρο στο 68ο λεπτό του αγώνα η Μπέτις πήρε τη νίκη απέναντι στη Θέλτα και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Από την άλλη η ομάδα της Γαλικίας βρίσκεται σε δεινή θέση και ο υποβιβασμός είναι κοντά. Καλύτεροι οι "μπέτικος" είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον σκόρερ τους στο 72'.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Αμάγια, Μάριο (71'Παουλάο), Νάτσο, Μπενιάτ, Ρουμπέν Πέρεθ, Νόσα (55'Σάλβα Σεβίγια), Χουάν Κάρλος (59'Βαντίγιο), Παμπόν, Ρουμπέν Κάστρο.

ΘΕΛΤΑ Β.: Χάβι Βάρας, Γιόνι (83'Πράνιτς), Βίλα, Τούνιεθ, Ρομπέρτο Λάγο (75'Τόνι), Μπόρχα, Ουμπίνια, Νάτσο Ίνσα, Αουγκούστο, Ορεγιάνα (54'Ντε Λούκας), Κρον-Ντέλι, Άσπας.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-4
ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Βαλένθια επί της Βαγιεκάνο με 3-0 και παλεύει ακόμη για το σεντόνι.

Η ομάδα του Βαλβέρδε μπήκε δυνατά στ ματς και άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με πέναλτι του Σολδάδο. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 34' ενώ ο Γυαρδάδο έγραψε το 3-0 στο 61'. Στο 81ο λεπτό ο Φεγκουλί είχε δοκάρι και στις καθυστερήσεις ο Βλντές διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Κασάδο (52' Νάτσο), Φιγκέρας, Αμάτ, Αρμπίγια (53' Περέα), Φουέγο, Τρασόρας, Κάρλος (63' Λας), Ντομίνγκες, Πίτι, Ντελίμπασιτς.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ρ.Κόστα, Περέιρα, Ματιέ, Γουαρδάδο, Παρέχο, Αλμπέλδα (77' Ρουίθ), Μπανέγα, Φεγκουλί, Πιάτι (55' Σισοκό), Σολδάδο (82' Βαλντές).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα