Το πορνό κατέκτησε και το... Twitter!

21:53 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απροσδόκητη επιλογή έκαναν οι διαχειριστές του Vine, της νέας εφαρμογής βίντεο που εγκαινίασε το Twitter: ένα πορνογραφικό βίντεο εμφανίστηκε ως κορυφαία (Editor's Pick) εξοργίζοντας πολλούς χρήστες.

Παρ' όλο που γρήγορα το αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι και το απέσυραν, τα νέα κυκλοφόρησαν και το βιντεάκι πέρασε στα πιο δημοφιλή της υπηρεσίας.

Το Twitter ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες του και απέδωσε το περιστατικό σε «ανθρώπινο λάθος».

Παρ' ότι λίγων ημερών, η νέα εφαρμογή του Twitter, που για την ώρα διατίθεται για τους χρήστες κινητών με iOS, έχει ήδη συγκεντρώσει επικρίσεις για το μοίρασμα πολλών αρχείων με περιεχόμενο για ενήλικους.

Όπως και στο Twitter, οι χρήστες του Vine μπορούν να δημιουργήσουν ετικέτες (hashtags) και να κάνουν αναζητήσεις με βάση αυτές, προκειμένου να μοιραστούν τα ενδιαφέροντά τους με ένα ευρύτερο κοινό.

Αν και θα υπέθετε κανείς ότι θα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων, πλάι στις συνηθισμένες ετικέτες όπως #news ή #tech, έκαναν γρήγορα την εμφάνισή τους hashtags όπως #porn ή #nude.

Από το πρωί της Τρίτης, οι διαχειριστές του Vine λογοκρίνουν πλέον αυτές τις «πονηρές» λέξεις και η υπηρεσία δεν εμφανίζει αποτελέσματα με βάση τις αναζητήσεις αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα