«Το ψυχολογικό στρες φταίει για τους πολλούς τραυματισμούς»

13:36 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη τραυματίστηκαν με τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, να υποστηρίζει πως οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι αποτέλεσμα της ψυχολογικής πίεσης που νιώθουν οι παίκτες λόγω της κακής πορείας του Άρη.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, τόνισε: "Ο Τριανταφυλλάκος έχει μία θλάση στο δικέφαλο αλλά με λίγη καλή προσπάθεια θα είναι με τη Βέροια μετά

τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει και για τον Κύργια. Θα είναι καλά μετά τη διακοπή. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν κράμπες, σήμερα μπορούν να κάνουν ένα ελαφρύ χαλάρωμα και αύριο θα είναι καλά. Δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Η αιτία πιστεύω ότι ήταν το μεγάλο στρες, πλην του Παπαδόπουλου ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό".
Ο γιατρός του Άρη εξήγησε στην συνέχεια τι εστί κράμπα: "Η κράμπα είναι έντονη σύσπαση μυός κι αυτό σημαίνει ότι είναι ένας μυς κουρασμένος. Μπορεί να ευθύνεται το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η διατροφή, το πολύ έντονο στρες, η ενέργεια και αυτό αφορά το ιατρικό κομμάτι για το αν παίρνουν τα συμπληρώματα. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρόσφατα κάναμε κάποιες εξετάσεις και δεν αναφέρομαι σε εργομετρικές, που έδειξαν πολύ καλά αποτελέσματα".
Τέλος για το τι προκαλεί όλους αυτούς τους τραυματισμούς, ο Βαγγέλης Πανταζής δήλωσε: "Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα μεγάλου ψυχολογικού στρες. Είναι μεγάλη η πίεση. Δεν τους είδα κάποια στιγμή να χαλαρώσουν. Είναι παιδιά καινούρια στη Σούπερ Λιγκ, έχουν να αντιμετωπίσουν καλούς παίκτες. Το ό,τι η ομάδα είναι τελευταία δημιουργεί επιπρόσθετο στρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα