Τόπλες... για το χόκεϊ (ΦΩΤΟ)

12:26 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα μια φορά οι ακτιβίστριες του FEMEN έκαναν την - τόπλες - εμφάνισή τους διαμαρτυρόμενες για το χόκεϊ επί πάγου!

Τέσσερις νεαρές γυναίκες φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, μπουφάν και κράνη και μπαστούνια για το χόκεϊ, παρά το τσουχτερό κρύο, στάθηκαν έξω από τα γραφεία της Διεθνούς Χόκεϊ επί πάγου (IIHF) έδρας στη Ζυρίχη.

Οι Ουκρανές ακτιβίστριες διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Διεθνούς να διοργανωθούν οι επόμενοι αγώνες του χόκεϊ επί πάγου στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, μιας χώρας που κατηγορείται συχνά για τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα που δίνει στους πολίτες της.

Οι κοπέλες κρατούσαν πλακάτ με τις φράσεις: «Δεν ενθαρρύνουν τη δικτατορία», «Λουκασένκο, θα παίξει στη Χάγη;», «Πάρτε το πρωτάθλημα μακριά από το δικτάτορα», ενώ στην ιστοσελίδα της FEMEN ανέφεραν: «Η Ομοσπονδία Χόκεϊ επί Πάγου δεν πρέπει να είναι συνένοχη σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Μια από τις τέσσερις ακτιβίστριες που βρέθηκαν στη Ζυρίχη ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ για να ζητήσουμε να αποσυρθεί το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα