Τους κούρασε ο πρίγκιπας

09:00 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Νέα παράταση πήρε η παρουσίαση των 15 εκ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό από πλευράς Σουλτάν Αλ Σαούντ με τον εκπρόσωπο του, Βλάση Τσάκα, να αιτιολογεί την νέα καθυστέρηση λέγοντας πως πρέπει ο ίδιος να ταξιδέψει στην Τζέντα για να παραδώσει στον Σαουδάραβα πρίγκιπα το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου. Η νέα

καθυστέρηση προκάλεσε νέα δυσφορία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία εμφανίζεται να έχει κουραστεί με την αναβλητικότητα του πρίγκιπα και για αυτό ετοιμάζεται να προχωρήσει στο εναλλακτικό σχέδιο.

Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Τρίτη, το Δ.Σ. θα δώσει εντολή στην Arboris Capital να βρει υποψήφιο επενδυτή με την εταιρεία να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Με τον νυν μεγαλομέτοχο, Γιάννη Βαρδινογιάννη, συνεχίζει να λέει πως όποιος βάλει 15 εκ. ευρώ θα πάρει και την ΠΑΕ, δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει πως ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης παρουσίασε πρόταση στον "Τζίγκερ" σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος και επιχειρηματίες φίλοι της ομάδας θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η πρόταση αυτή θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη με τον πρίγκιπα ή την Arboris Capital ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μαυροκουκουλάκης ξεκαθάρισε στον Βαρδινογιάννη πως αν εντός της τετραετίας βρεθεί επενδυτής τότε εκείνος και οι υπόλοιποι θα του παραδώσουν αμέσως το μάνατζμεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα