Τρέχει να προλάβει η Μπαρτσελόνα

12:33 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 22η αγωνιστική

Η ισοπαλία στο "Μαδριγάλ" την περασμένη αγωνιστική ίσως αποβεί καθοριστική για την Μπαρτσελόνα η οποία βρίσκεται πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν είναι με το μέρος τους. Ωστόσο, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζονται αποφασισμένοι μέχρι τέλους, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπατήματα της Ρεάλ, αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Αλέξις Σάντσες

αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γκουαρντιόλα ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Πέδρο, Ινιέστα, Βίγια, Αφελάι και ο Κεϊτά που είναι στο Κόπα Άφρικα. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες καθώς το 2-2 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησαν το 0-0 με την Βιγιαρεάλ και το 1-1 με την Βαλένθια για τα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις "γκέλες" της Μπαρτσελόνα με στόχο να απομακρυνθεί και άλλο από την άμεσο διώκτρια της και για αυτό η νίκη στο "Αλφόνσο Πέρεθ" κόντρα στην Χετάφε είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πιθανό να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τσάμπι Αλόνσο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ενώ αμφίβλη είναι η συμμετοχή των Ντι Μαρία και Κεντίρα. Σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Μαρσέλο ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Σέρχιο Ράμος. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο σερί επτά αγώνων εκτός έδρας κόντρα σε μια Χετάφε που παραμένει αήττητη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο "Βιθέντε Καλντερόν" εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την 3η της βαθμολογίας Βαλένθια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην La Liga
Σάββατο 04/02/2012
Μαγιόρκα-Μπέτις (19:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (19:00)
Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (23:00)
Κυριακή 05/02/2012
Σπόρτινγκ Χιχόν-Οσασούνα (13:00)
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (19:00)
Σαραγόσα-Ράγιο Βαγιεκάνο (20:45)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια (22:30)
Δευτέρα 06/02/2012
Γρανάδα-Μάλαγα (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα