Τρελαίνει κόσμο η Τότεναμ

23:41 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-0
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Τότεναμ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Έβερτον και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τρεις μόλις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι.
Το ματς ήταν πολύ κακό στα πρώτα λεπτά και η πρώτη μεγάλη φάση δημιουργήθηκε στο 25ο λεπτό. Ο Μπέιλ έκανε μία από τις γνωστές του κούρσες, έδωσε στον Αντεμπαγιόρ, ο οποίος ολιγώρησε και δεν μπόρεσε να πλασάρει από

καλή θέση.
Η Τότεναμ ήταν απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία στο 33 με τον Φαν ντερ Φάαρτ, πέτυχε τελικά το γκολ στο 35'. Ο Ασού Εκοτό έκανε μια βαθιά μπαλιά, ο Λένο κατέβασε όμορφα, πέρασε τον Μπέινς και εκτέλεσε τον Χάουρντ.
Η Έβερτον δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Τότεναμ κι έτσι τα «σπιρούνια» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον κεραυνό του Ασού Εκοτό στο 63'.
Γενικότερα η Έβερτον ήταν πολύ κακή και η Τότεναμ κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη και να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Ντόουσον, Καμπούλ, Άσου Εκοτό, Λένον (78' Πίενααρ), Λίβερμορ, Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ, Αντεμπαγιόρ (86' Παβλιουτσένκο)
ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Νέβιλ, Χάιτινχα, Ντιστίν (60' Ντάφι), Μπέινς, Ντόνοβαν, Φελαϊνί, Κέιχιλ, Μπιλιαλέντινοφ (81' Γουέιγ), Ανιτσέμπε (68' Ντρένθε), Σαχά

Keywords
Τυχαία Θέματα