«Την Πέμπτη η πρόκριση»

23:26 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Οικονόμου στην συνέντευξη Τύπου για τη νίκη με 3-1 σετ επί της Ξαμάξ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στις παίκτριές του για την αντίδρασή τους μετά την ισοφάριση.

Από την πλευρά του ο Φίλιπ Σουτς έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση και στους οπαδούς για το εξαιρετικό κλίμα που δημιούργησαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Πακιέρ (αρχηγός Ξαμάξ):

«Να συγχαρώ καταρχήν την ΑΕΚ για επιτυχία της και

τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι δεν μπορούν να βγαίνουν οι τεχνικές. Έτσι και σήμερα αυτές οι τακτικές δεν βγήκαν και ενώ συνήθως μετά από κάθε ήττα υπάρχει απογοήτευση, εγώ δεν απογοητεύομαι για την ομάδα μου γιατί η προσπάθεια που κάναμε ήταν μεγάλη και με ανυπομονησία περιμένουμε το επόμενο ματς στην Ελβετία».

Φένια Παπαγεωργίου:

«Είμαι χαρούμενη και εγώ, αλλά πιστεύω κάναμε χαρούμενα και τα παιδιά που είναι σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Την Πέμπτη έχουμε έναν εξίσου σημαντικό αγώνα και θα είναι δύσκολο το έργο μας γιατί παίζουμε εκτός έδρας και θα έχουμε άγχος. Καταφέραμε κάτι καλό, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να νικήσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Να ευχαριστήσω τις αθλήτριες για αντιδράμε και το ότι δείχνουμε αντίδραση είναι θετικό. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά , δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται και η δυναμική της ομάδας».

Φίλιπ Σουτς (προπονητής Ξαμάξ)

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακό να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Και στην Ξαμάξ έρχεται κόσμος, αλλά δεν είναι τόσο κλειστός ο χώρος και με τέτοια ένταση . Ήταν σίγουρα έναεκπληκτικό στοιχείο που μας βοήθησε. Στο επιθετικό κομμάτι υπήρχαν προβλήματα και στην πάσα και στο σερβίς. Φαίνεται πως η ΑΕΚ ήταν καλά διαβασμένη, την είχαμε δει σε βίντεο και η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλή δουλειά για την ρεβάνς. Εμάς το δυνατό μας σημείο είναι στο φιλέ, σήμερα δεν τα καταφέραμε και η ΑΕΚ πήγε καλά, μας αντιμετώπισε σωστά. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στην Ελβετία».

Keywords
Τυχαία Θέματα