«Κοιτάει» προς ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ

09:09 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες έγινε γνωστό πως έξι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να αποχωρήσουν με εντολή Αλαφούζου και το γεγονός δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ ο οποίος εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές των "πρασίνων".
Ένας από αυτούς είναι ο Λουκάς Βύντρα με τον Γιώργο Δώνη να ψάχνει έναν αξιόπιστο παίκτη για τα μετόπισθεν αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο διεθνής μπακ να μείνει ελεύθερος.
Από εκεί και πέρα,

υπάρχει το όνομα του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος, επίσης υπό προϋποθέσεις, μπορεί να απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς. Μπορεί άμεσα να μην υπάρχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά το καλοκαίρι αποχωρεί σίγουρα ο Σταφυλίδης με προορισμό το Λεβερκούζεν, ενώ τελειώνει και το συμβόλαιο του Λίνο.

Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που επίσης θα πέσει σε... δυσμένεια στον Παναθηναϊκό, σαφώς και μπορεί να δώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο τρόπος που έφυγε πριν από μερικά χρόνια από τον «δικέφαλο» δεν έχει ξεχαστεί ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα