Τζέραρντ: Πάντα θέλουμε την νίκη κόντρα στην Γερμανία

13:11 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Αγγλίας αντιμετωπίζει την Εθνική Γερμανίας σε φιλικό προετοιμασίας με τον Στίβεν Τζέραρντ να υπογραμμίζει πως οι Άγγλοι διεθνείς θέλουν πάντα να κερδίζουν όταν αντιμετωπίζουν την Γερμανία.
Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, σε επίσημο αγώνα, ήταν στα προημιτελικά του 2010 στην Νότιο Αφρική με την Γερμανία να κερδίζει 4-1 την Αγγλία.
Ενόψει του αποψινού φιλικού προετοιμασίας, ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε: "Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι στην Γερμανία,

θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη. Δεν έχει να κάνει, όμως, με πιθανή εκδίκηση για ότι συνέβη στο Μουντιάλ του 2010. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Η Γερμανία έχει εξαιρετικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές κλάσης, τους οποίους ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί. Έχει δυο εξαιρετικούς παίκτες για κάθε θέση".
Στο φιλικό με την Γερμανία, ο Τζέραρντ θα συμπληρώσει 108 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να σχολιάζει λέγοντας το εξής: "Είναι τιμή μου που ισοφαρίζω τις συμμετοχές του Μπόμπι Μουρ, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα με την Γερμανία και μακάρι μετά από αυτό, να έχω να σκέφτομαι ένα θετικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα