Βαλβέρδε: Τίποτα δεν έχει τελειώσει

18:22 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προέτρεψε τους παίκτες του να δώσουν την μέγιστη προσοχή στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τους "32" του Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ σχολίασε και τις φήμες

που τον θέλουν στην λίστα για τον διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως δεν ασχολείται από την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν σημαντική αναμέτρηση με την Ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:

Το αν τον ανησυχεί ότι ο κόσμος μιλάει από τώρα για τη Μέταλιστ, έχοντας σίγουρη την πρόκριση: «Ναι με ανησυχεί όμως κανείς από τους παίκτες δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από το ματς με την Ρουμπίν. Το 0-1 είναι καλό αποτέλεσμα αλλά δεν δίνει πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τους επόμενους αντιπάλους γιατί δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξουν».

Το πως περιμένει να αντιδράσει η Ρουμπίν στο αυριανό παιχνίδι: «Περιμένω να παίξουν λίγο πιο επιθετικά. Το χρειάζεται γιατί είναι πίσω στο σκορ. Δεν πιστεύω όμως ότι θα χάσει την οργάνωσή της για αυτό το λόγο. Έχει καλούς παίκτες και δεν θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί».

Το ποιοι παίκτες της Ρουμπίν του αρέσουν περισσότερο και που θα κριθεί το αυριανό ματς: «Δεν ξεχωρίζω κάποιον. Οι Κασάεφ, Καραντενίζ, Νάτχο, Βαλντές και Νάβας είναι όλοι καλοί παίκτες. Μου αρέσει ότι αυτή η ομάδα δε χάνει τις γραμμές της και την οργάνωσή της και κρατάνε τις θέσεις τους. Είναι πολύ γυμνασμένοι και το αυριανό ματς θα είναι πολύ δυνατό».

Το αν πρέπει να περιμένουμε το ίδιο παιχνίδι με τη Μόσχα από τον Ολυμπιακό ή επιφυλάσσει εκπλήξεις: «Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι αύριο ο αγώνας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και πως θα κυλήσει. Εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Η Ρουμπίν έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δυσκολέψουν».

Το αν… χωράνε στην ίδια ενδεκάδα οι Ιμπαγάσα και Μακούν: «Αύριο θα αναρωτιόμαστε και πάλι ποιος από τους Μακούν και Ιμπαγάσα θα παίξει».

Το αν γρήγορο γκολ είναι αυτό που ζητάει από τους παίκτες του και αν είναι το κλειδί της πρόκρισης: «Όχι σε καμία περίπτωση. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Όλοι το θέλουν αυτό. Τα πιο σημαντικά γκολ είναι όμως αυτά που μπορούν να μπουν στο τελευταίο λεπτό. Εάν σκοράρεις στο 1ο λεπτό θα έχεις 89 λεπτά για να το κρατήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να μην επιτρέψουμε στην Ρουμπίν να σκοράρει».

Το ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας: «Ή ο Κάρολ ή κάποιους από τους νέους θα παίξει. Θα πρέπει να το σκεφτώ…».

Τον λόγο που «χάλασε» η μεταγραφή του Χλεμπ: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και δεν έγινε η μεταγραφή. Ξέρω ότι επιλέξαμε τον Καζίμ. Θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη για να μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα η διοίκηση ξέρει τα υπόλοιπα».

Το ποιο αποτέλεσμα θα τον ικανοποιήσει αύριο: «Αν νικήσουμε δεν θα είναι άσχημα».

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που τον θέλουν να διαδέχεται τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω

Keywords
Τυχαία Θέματα