Βαλβέρδε: Το ίδιο καλά και στην ρεβάνς

09:07 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν προσπαθεί να καταλαγιάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος υπογράμμισε πως αν σκέφτεται πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα στο Europa League θα χαθεί η πρόκριση και για αυτό ζήτησε την ίδια καλή εμφάνιση

και στην ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ούτε και το σχεδιάζω, διότι αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πού μπορούμε να φτάσουμε και τι θα κάνουμε στο μακρινό μέλλον, θα χάσουμε σίγουρα την πρόκριση με την Ρούμπιν. Το μόνο που με απασχολεί αυτή την στιγμή, όσον αφορά στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Ρωσία, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες του γηπέδου και της θερμοκρασίας, αλλά πρέπει να τα πάμε καλά και στην ρεβάνς για να περάσουμε".

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο με τον Ολυμπιακό να ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία με τον Ιμπαγάσα να είναι εκτός λόγω τιμωρίας ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μέλμπεργκ μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη στην Ρωσία. Για το ματς της Κυριακής, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Πανιώνιο. Ευτυχώς παίξαμε Τρίτη και έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα