Ο εθνικός μας… σταρ!

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Εύχομαι το 2013 να φέρει χαρά και ευτυχία. Κατά πώς φαίνεται θα μας φέρει και το πεσκέσι από την Ιταλία, αλλά εδώ δεν υπάρχει Αη Βασίλης να του στείλουμε γράμμα και να του ζητήσουμε έναν κανονικό προπονητή. Υπάρχει Αη Γιώργης, που κάνει ό,τι θέλει και δεν ρωτάει κανέναν.

Δεν έχω πρόθεση να γράψω κάτι για το θέμα, επειδή με ενοχλεί και μόνο η ιδέα ότι έχουμε 14 Έλληνες προπονητές στην Α1 και θα έχουμε ξένο προπονητή στην Εθνική. Το καλό είναι πως αν κάποια στιγμή κρυολογήσει ο Αντρέα, μπορεί να τον αντικαταστήσει στον πάγκο ο Ανδρέας. Άλλωστε, ο εθνικός

προπονητής και ο εθνικός σταρ έχουν μια μικρή ομοιότητα…

Πάμε παρακάτω: Με τον Παναθηναϊκό είχε συμφωνήσει ο Γιωργάκης, στον Ολυμπιακό κατέληξε. Λιγότεροι ξένοι, περισσότερος χώρος. Κι οι "ερυθρόλευκοι" τον πήραν για να μην τον πάρουν οι "πράσινοι".

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι ο Γεωργιανός ήταν κάτι σαν… "δώρο" του Αη Βασίλη. Ποιανού Βασίλη; Ε, δεν θα τα γράψουμε όλα. Του Βασίλη που ξέρει πώς λειτουργούν οι… απέναντι.

Κάποιοι φίλοι μου (κακοί άνθρωποι, ομολογουμένως) μου είπαν ότι στις προπονήσεις του Ηλυσιακού, όταν τρέχουν πάνω κάτω το γήπεδο, δεν μετράνε με ρολόι, αλλά με… ημερολόγιο. Αν, όμως, δεν νικήσουν τον Ίκαρο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, αφού ο πρόεδρος έχει ήδη "σημαδέψει" δυο - τρεις, εξόχως αδιάφορους.

Άντε να κλείσουμε με κάτι ενδιαφέρον: Ο Μπερτομέου θέλει να μετατρέψει την Ευρωλίγκα στο ΝΒΑ της Ευρώπης. Να την κάνει, δηλαδή, κλειστή λίγκα. Θα παίζουν εκεί ομάδες, που δεν θα έχουν εξάρτηση από τα οικεία πρωταθλήματα.

Τί σημαίνει αυτό; Αν περάσει το σχέδιό του, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μας… επισκέπτονται μόνο στα πλέι οφ, κάτι που δεν θα το αποδεχθούν -φυσικά- οι υπόλοιποι. Το αυτό θα συμβεί και στις άλλες χώρες και η γνώμη μου είναι πως δεν θα περάσει εύκολα αυτό το σχέδιο.

Ο Μπερτομέου γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο να το περάσει απευθείας και θα προσπαθήσει να το κάνει με… τρόπο. Ποιος τον εμποδίζει, δηλαδή, του χρόνου, ή τον επόμενο χρόνο να βάλει αγώνες Σαββατοκύριακο, όπως έβαλε τώρα την Παρασκευή στο πρόγραμμα; Έτσι θα απαξιώσει τα πρωταθλήματα και θα επιβάλλει την κλειστή λίγκα, αν δεν είναι έτοιμοι να αντιδράσουν οι παράγοντες των λιγκών.

Αυτά για σήμερα, καλή χρονιά να έχουμε κι επειδή το έριξα στην… ποιότητα, πάρτε κι ένα τραγούδι "εθνικής εμβέλειας", που θα αρέσει και στον πρόεδρο…

Keywords
Τυχαία Θέματα