Βαθμός... χρυσάφι για ΠΑΟ (VIDEO)

22:31 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης

Θλιβερός και στα Χανιά ο ΠΑΟ που όμως κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Πλατανιά και να μην βρεθεί στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Πολύ προσεκτικός

ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος περίμενε τον Πλατανιά που στο 19' είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Τόρες. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γουνδουλάκης από καλή θέση πλάσαρε άουτ. Ο ΠΑΟ είχε ένα σουτ με τον Μπεργκ στο 29' και ένα με τον Ντίνα εννέα λεπτά μετά. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έκλεινε χωρίς γκολ όμως στο 45' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Καπίνο και έκανε το 1-0.

Κακό το δεύτερο μέρος με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται στο 71' όταν ο Γουνδουλάκης έπιασε πολύ ωραίο σουτ και ο Καπίνο έδιωξε δύσκολα. Έξι λεπτά μετά ο Τόρες βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Αντίθετα στη ροή του ματς ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟ στο 81' όταν μετά τη σέντρα του Μαρινάκη ο Ατζαγκούν έκανε το 1-1. Μετά το γκολ οι "πράσινοι" πίεσαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (60'Αγκιλέρα), Ναζλίδης (46'Μοράλ), Γουνδουλάκης (88'Γιακουμάκης), Τόρες.

ΠΑΟ: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπέιντ, Ρισβάνης, Ζέκα (71'Ατζαγκούν), Ντίνας (58'Μπαϊράμι), Πράνιτς (79'Καρέλης), Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα