Βίκτορ Βαλντές: Πήραμε εκδίκηση για το χαμένο πρωτάθλημα

11:21 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εφετινός τίτλος που κατέκτησε η Μπαρτσελόνα έχει ιδιαίτερη αξία για τους παίκτες σύμφωνα με τον Βίκτορ Βαλντές ο οποίος αποκάλυψε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Πέρσι χάσαμε τον τίτλο και αυτό μας πείραξε πολύ. Ήταν μια οδυνηρή και σκληρή ήττα αυτή που υπεστήκαμε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Όλοι οι συμπαίκτες μου ζητούσαν εκδίκηση και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πιστεύω πως την πήραμε.

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία και αξία το πρωτάθλημα Ισπανίας και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Θεωρώ πως η χρονιά είναι επιτυχημένη από την στιγμή που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα".
Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Βίκτορ Βαλντές να δηλώνει: "Δεν γίνεται να κερδίζουμε κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα η οποία μας απέκλεισε δίκαια. Σίγουρα θέλαμε και τον ευρωπαϊκό τίτλο, δεν το κρύβω, αλλά δεν ήμασταν σε θέση να τον διεκδικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου".
Όσο για το δικό του μέλλον στην Μπαρτσελόνα, ο Βίκτορ Βαλντές δήλωσε: "Είναι νωρίς για να πω κάτι. Σε λίγο καιρό θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση και θα σας ενημερώσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα