Βιλανόβα: Όταν οι άλλοι μάθαιναν τον Νεϊμάρ, εμείς τον ξέραμε

12:09 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι από την νέα σεζόν ο Νεϊμάρ με τον Τίτο Βιλανόβα να εκφράζει την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού και να προσθέτει πως την στιγμή που οι άλλες ομάδες μάθαιναν για τον Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα ήξερε για αυτόν εδώ και 2.5 χρόνια.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της διοίκησης που είδαν πως

ο Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αν είχαν καθυστερήσει, δεν θα είχαμε πλέον στο δυναμικό μας αυτό τον παίκτη".
Στην συνέχεια, ο Τίτο Βιλανόβα παραδέχτηκε πως "ο Νεϊμάρ ήταν προτεραιότητα μας. Δεν μάθαμε τώρα για εκείνον. Τον είχαμε δει πριν από 2.5 χρόνια και ενεργήσαμε όπως στην περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα. Όταν οι άλλες ομάδες τον μάθαιναν, εμείς τον ξέραμε ήδη".
Για το γεγονός πως από την νέα σεζόν στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θα παίζουν Νεϊμάρ, Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Ναι, είναι ένα όνειρο να έχουμε τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Νεϊμάρ στην ίδια ενδεκάδα. Όσοι καλύτεροι παίκτες, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Είχαμε ζήσει στο παρελθόν μια τέτοια περίπτωση με τον Μέσι, τον Ετό'ο και τον Ανρί και αργότερα με τον Τσάβι και τον Ινιέστα".
Τέλος ο Τίτο Βιλανόβα δήλωσε: "Όλη η Ευρώπη ήθελε τον Νεϊμάρ. Δεν μπορεί να κάνουμε λάθος από αυτό που βλέπουμε στο Youtube. Έχει πετύχει θεαματικά γκολ και τα βίντεο που κυκλοφορούν έχουν διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού".

Keywords
Τυχαία Θέματα