Βήμα πρόκρισης για ΟΣΦΠ

23:06 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να παίξει καλά ο Ολυμπιακός νίκησε την Παναχαϊκή με 2-0 στο «Καραϊσκάκη»,κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Παναχαϊκή προσπαθούσε να παίξει για να κερδίσει το καλύτερο. Οι 11-3 τελικές προσπάθειες

σαφώς και «μαρτυρούν» ότι οι γηπεδούχοι είχαν μεν αρκετές επιθετικές προσπάθειες, αλλά όχι τέτοιες που να είναι ικανές να του επιφέρουν και ένα τέρμα.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζιμπούρ εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Φουστέρ και την έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Και λίγο αφότου έχασε μια καλή ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων», στην άλλη μεριά του γηπέδου ο Γκούρτσας λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια, με την προσπάθειά του να περνά δίπλα από την εστία του Μέγιερι. Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε, ενώ έψαξε και δεύτερο γκολ, το οποίο ξεκίνησε από στημένη φάση. Ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μήτρογλου -που νωρίτερα είχε περάσει στο ματς- καθάρισε το ματς με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-0.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ζαραδούκας, Ντιακιτέ, Φέισα, Γκρέκο, Φουστέρ (62' Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (79' Μασάντο), Τζεμπούρ, Πάντελιτς (62' Μήτρογλου).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Σπίνουλας, Βουνκ (90+4' Κοκκίνης), Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (85' Ουρτάδο), Λίτσης (72' Ντίνας), Βοσκόπουλος, Φατιόν, Γκούρτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα