Βήμα σωτηρίας για Μπέιρα Μαρ, Ολανένσε

21:10 5/5/2013 - Πηγή: AEK365

LIGA SAGRES 28η αγωνιστική

Μπέιρα Μαρ-Μαρίτιμο 4-2
(1', 14' Πετρολίνα, 50' Μπαλμπόα, 69' Άμπαλο, 2', 38' Σάμι)

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και η Μπέιρα Μαρ δεν εγκαταλείπει την μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος όπως έδειξε και με την σημερινή της επικράτηση επί της Μαρίτιμο με 4-2.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με δυο γκολ στα πρώτα δυο λεπτά με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με τον Πετρολίνα και τους

φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Σάμι στο επόμενο λεπτό. Ο Πετρολόνα ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπέιρα Μαρ καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 14ο λεπτό αλλά και πάλι ο Σάμι απάντησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες με 2-2. Στην επανάληψη, η Μπέιρα Μαρ ήταν πιο αποφασιστική και πήρε την νίκη χάρη σε γκολ του Μπαλμπόα, εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και του Άμπαλο οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-2. Για την Μαρίτιμο ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα.

Ολανένσε-Ρίο Άβε 1-0
(24' Ταραντίνι αυτ.)

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Ολανένσε επικράτησε 1-0 της Ρίο Άβε και πλέον βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Για να φτάσουν στην νίκη οι γηπεδούχοι, χρειάστηκε η... συνδρομή ενός αντιπάλου καθώς το αυτογκόλ του Ταραντίνι στο 24ο λεπτό ήταν εκείνο που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρίο Άβε έχασε σπουδαία ευκαιρία στην μάχη που δίνει για ένα εισιτήριο για το Europa League.

Σετούμπαλ-Ακαδέμικα 0-1
(78' Όγκου)

Η Ακαδέμικα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σετούμπαλ κερδίζοντας την με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Όγκου στο 78ο λεπτό. Με την νίκη της αυτή, δεύτερη συνεχόμενη, η Ακαδέμικα μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής καθώς βρίσκεται μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η 28η αγωνιστική συνεχίζεται με την αναμέτρηση Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15) και ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι Μπενφίκα-Εστορίλ (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα