Βόμβα ΑΕΚ με Μάνταλο!

11:57 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τεράστια μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ! Η Ένωση λειτουργώντας μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα μίλησε, τα βρήκε, απέκτησε και ανακοίνωσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: τον Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης!

ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Σκόντα Ξάνθη να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-15 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης! Η ΑΕΚ

λοιπόν, έκλεισε από τώρα για του χρόνου (ο παίκτης τη σεζόν που έρχεται θα παραμείνει στην Ξάνθη) τον 22χρονο μέσο, ο οποίος θεωρείται παίκτης με τεράστια προοπτική, εντυπωσιάζοντας τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του.

Ο Μάνταλος ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης από τη σεζόν 2009-10. Τη συγκεκριμένη σεζόν είχε μόνο μία συμμετοχή, την επομένη τέσσερις και τα τελευταία δύο χρόνια πήρε... μπρος. Τη χρονιά 2011-12 μέτρησε 17 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρυσι έκανε σπουδαία πορεία καθώς αγωνίστηκε σε 28 ματς (από τα 30 του πρωταθλήματος!) σκοράρωντας τέσσερις φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα