Ξεκινάνε οι ημιτελικοί

10:03 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει από σήμερα στην ημιτελική φάση καθώς διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Αύριο θα γίνει ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανθρακικό.
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει από απόψε να πάρει σκορ πρόκρισης και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον

βασικό του στόχο, για φέτος, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Ιτάνζ, δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο, στόπερ τους Σίλντενφελντ, Κατσουράνη και αριστερό μπακ τον Λίνο. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Λάζαρ και ο Κάτσε με τους Καμαρά, Λόρενς στις πτέρυγες και τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ και Γεωργιάδης.
Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη. Ο Σάκης Τσιώλης θα παρατάξει μια ομάδα τελείως διαφορετική από αυτή που έχασε με 5-1 από τον Άρη την Κυριακή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπαντής, δεξί μπακ ο Τσαμπούρης, στόπερ οι Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και αριστερό μπακ ο Κοντοές. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Άλβαρες και ο Ουσέρο, ενώ η τριάδα στα χαφ θα είναι ο Ναβάρο, ο Ντε Μπλάσις και ο Ράγιος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λένσε.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Πιπίνης, Φορμίκα, Κάστελς, Κουρμπέλης, Κάφα και Καλαντζής

Keywords
Τυχαία Θέματα