Ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό ο Άντκινς

17:36 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τυπικά θα είναι, στην ουσία, τα δύο εναπομείναντα της Πρέμιερ Λιγκ για τη Ρέντινγκ, καθώς οι «royals» έχασαν τη μάχη για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και του χρόνου θα αγωνίζονται στη δεύτερη τη τάξει, Τσάμπιονσιπ.

Έτσι, ο Νάιτζελ Άντκινς έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για τη σεζόν 2013-2014, ώστε να την επαναφέρει στην Πρέμιερ.

«Ο κόσμος δεν βλέπει κάτι θετικό από τα δύο παιχνίδια που απομένουν, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι χρειαζόμαστε από μεταγραφές την επόμενη χρονιά. Είναι μία, ίσως δύο θέσεις που χρήζουν

ενίσχυσης» είπε αρχικά ο Άγγλος κόουτς και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν και αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη για να δούμε παίκτες, κάτι το οποίο θα κάνουμε. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αποτελέσουν στόχους μας. Φυσικά, ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μυστικά. Υπάρχει πολλή φημολογία για τους παίκτες που έρχονται και αυτούς που φεύγουν, αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ασχολούμαστε με αυτά που γράφονται. Αυτό που μετράει, είναι να πάρουμε παίκτες που διψούν για διάκριση και θα παλέψουν για να βρεθούμε και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα