Ξέσπασε η Βαλένθια, ζωντανή η Κούμπαν

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λίμπερτι

Με ένα γκολ του Σισέ λίγο πριν λήξει το ματς η Κούμπαν πήρα ισοπαλία, 1-1 απέναντι στην Σουόνσι. Οι Ουαλοί είχαν προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο, Μιτσού στο 68'. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και πίεσαν με αποτέλεσμα να δικαιωθούν στις καθυστερήσεις όταν κέρδισαν πέναλτι

σε μαρκάρισμα του Τρέμελ στον Μπαλντέ. Ο Σισέ το αξιοποίησε και έδωσε τον βαθμό στην Κούμπαν στερώντας στη Σουόνσι το τρία στα τρία.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Αμάτ, Τέιλορ, Τσίκο, Τιεντάλι (59'Ρανχέλ), Σέλβι, Κάνιας, Ποθουέλο, Μιτσού, Μπόνι (59'Βάσκες), Ντάιερ (77'Λαμά).

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοφ, Άρμας, Ξαντάο, Φίντλερ, Κοζλόφ, Μελγκαρέχο (63'Μπουκούρ), Καμπορέ, Ζάβνερτσικ, Ποπόφ (76'Μπαλντέ), Κουμπούλοφ, Σισέ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Η Βαλένθια ξέσπασε τη Σεντ Γκάλεν "φιλοδωρώντας" της με πέντε γκολ και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το πάρτι ξεκίνησε στο 11' ο Αλκάθερ με τον Φέντε Καρτάμπια να παίρνει τη σκυτάλη και να σκοράρει στο 20' και εννέα λεπτά μετά. Στο 31' ο Ρικάρντο Κόστα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Εντυπωσιακή και στο δεύτερο μέρος η Βαλένθια είχε δοκάρι στο 59' με τον Παρέχο και πέτυχε πέμπτο γκολ στο 70' με τον Κανάλες να σκοράρει από το... σπίτι του. Οι Ελβετοί κατάφεραν να μειώσουν τρία λεπτά μετά με γκολ-μπιλιάρδο και σκόρερ τον Νάτερ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα (55'Μίτσελ), Κόστα, Ρουίθ, Μπερνάτ, Οριόλ Ρομέου, Ντανί Παρέχο, Κανάλες, Καρτάμπια, Πιάτι, Αλκάθερ (75'Πόστιγκα).

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ: Λόπαρ, Μουτς, Μονταντόν, Μπέσλε, Λενγιανί, Βιτκιέβιεζ (65'Βούθριτς), Γιανγιάτοβιτς (46'Ντεμίρι), Νάτερ, Ροντρίγκες (55'Χούσι), Καράνοβιτς, Ματίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα