Υπόνοιες για υπεξαίρεση στην Γιουνάιτεντ

13:16 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναλογεί στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες παρουσιάζεται μειωμένο, βάσει τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση και αφορούν στους τελευταίους μήνες του 2011, μόνο που οπαδοί της ομάδας άφησαν υπόνοιες για υπεξαίρεση χρημάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι "MUST", δηλαδή ο σύνδεσμος φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εναντιώνεται στην οικογένεια Γκλέιζερ, υποστηρίζει πως η μείωση του χρέους από 509 εκ. λίρες σε 439 εκ. λίρες συνδέεται

με την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης και κατηγορούν τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες για κακοδιαχείριση.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Manchester United Supporters Trust τόνισε: "Αυτή η διαφορά στο χρέος είναι ίδια με το ποσό που πουλήσαμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι 80 εκατομμύρια και δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Χρησιμοποίησαν 92.8 εκ. λίρες για την αποπληρωμή μέρους του χρέους και πλήρωσαν και αρκετούς τόκους. Το δάνειο που έχουν πάρει οι Γκλέιζερ για λογαριασμό τους το έχουν φορτώσει στα ταμεία του συλλόγου".
Παράλληλα κατηγορεί τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες για κακοδιαχείριση λέγοντας: "Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεχρεώσουν και όχι να αγοράσουν νέους παίκτες στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον".

Keywords
Τυχαία Θέματα