Το μεσαίο δάχτυλο της Adele στα Brit Awards!

12:31 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεχωριστά ήταν τα χθεσινά Βρετανικά Μουσικά Βραβεία όχι γιατί για ακόμα μια φορά θριάμβευσε η Adele, αλλά και γιατί απάντησε στους διοργανωτές που διέκοψαν την ομιλία της επί σκηνής με.... το μεσαίο της δάχτυλο!

«Τους έδειξα το μεσαίο δάκτυλο. Ήταν για τους διοργανωτές των βραβείων, όχι για τους θαυμαστές μου. Ζητώ συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους, αλλά οι διοργανωτές προσέβαλαν εμένα» δήλωσε λίγο μετά το περιστατικό η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια.

Μετά τα έξι Grammy, η Adele

απέσπασε στα Βρετανικά βραβεία αυτό της καλύτερης Βρετανίδας ερμηνεύτριας και του καλύτερου άλμπουμ. Ωστόσο, όταν ανέβηκε στη σκηνή της Ο2 Αrena, για να παραλάβει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς, το βραβείο καλύτερου άλμπουμ, η βράβευση ήταν μάλλον επεισοδιακή

«Τίποτα δεν με κάνει πιο περήφανη από το να επιστρέφω την πατρίδα με έξι Grammy και μετά να έρχομαι στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία και να παραλαμβάνω το βραβείο καλύτερου άλμπουμ. Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα, που σηκώνω τη βρετανική σημαία, που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας...» έλεγε η Adele, όταν ξαφνικά ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο γνωστός Βρετανός κωμικός Τζέιμς Κόρντεν τη σταμάτησε, λέγοντάς της ότι έπρεπε να διακόψει την ομιλία της, προφανώς λόγω πίεσης χρόνου.

«Αντίο, λοιπόν. Θα σας ξαναδώ την επόμενη φορά» απάντησε η Adele, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο...

Όπως ήταν φυσικό τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και το Twitter πήρε φωτιά από τα μηνύματα των θαυμαστών της που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, χαρακτηρίζοντας αγενές το γεγονός ότι διεκόπη η ομιλία της.

Μάλιστα, περιστατικό τόσο οι διοργανωτές των βραβείων όσο και το τηλεοπτικό δίκτυο ITV που μετέδιδε την απονομή στη συνέχεια ζήτησαν από την τραγουδίστρια δημόσια συγγνώμη.

«Τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία είναι ένα γεγονός που μεταδίδεται ζωντανά. Δυστυχώς βρεθήκαμε εκτός τηλεοπτικού χρόνου και έπρεπε να προχωρήσουμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την Αdele για τη διακοπή» δήλωσε εκπρόσωπος του ITV.

Απολογητικό ύφος είχε και η δήλωση εκπροσώπου των διοργανωτών των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων. «Λυπούμαστε γι' αυτό που συνέβη και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από την Adele» ανέφερε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως «δεν θέλουμε το περιστατικό αυτό να υποβαθμίσει το γεγονός ότι απέσπασε το σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης, με το οποίο σφραγίζει μία απίστευτα επιτυχημένη χρονιά για εκείνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα