Χαραλαμπίδης: Δεν παίζουμε για τα λεφτά

12:46 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτονται μόνο τα λεφτά όταν παίζουν στην διοργάνωση με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη να σπεύδει να διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό "MAN", ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Το πιο άδικο είναι να λένε πως παίζουμε για τα χρήματα. Το υπογράφω με μεγάλη σιγουριά πως

την ώρα που αγωνιζόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ κανένας δεν σκέφτεται τα χρήματα. Την ώρα που πανηγυρίζαμε δεν σκεφτόμασταν ούτε χρήματα, ούτε μπόνους. Όταν περάσαμε με ρώταγαν... πόσα πήρατε;... και εγώ ποτέ δεν είχα κάτσει να υπολογίσω".
Για τα φαινόμενα αχαριστίας που έχουν παρουσιάσει οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Προσωπικά δεν ένιωσα αχαριστία. Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο κόσμος του. Η πίεση για το τέλειο είναι πολύ μεγάλη. Στα αποδυτήρια κάποιοι ένιωσαν αχαριστία".
Όσο για την προσπάθεια κατάκτησης του κυπριακού πρωταθλήματος, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι αποτυχία. Όχι καταστροφή. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και τους καλύτερους παίκτες για αυτό θα είναι αποτυχία. Θα ήταν πάρα πολύ άδικος αν έλεγε κάποιος ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα