Ύποπτος για βιασμό ο Ρεμί

15:17 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε τον Λοΐκ Ρεμί και άλλα δυο άτομα έπειτα από καταγγελία 34χρονης η οποία ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον επιθετικό της ΚΠΡ και τους φίλους του.
Όπως αναφέρει η γυναίκα, πήγε στο σπίτι του Ρεμί ελπίζοντας πως θα τον βρει μόνο του αλλά εκείνος ήταν μαζί με έναν ξάδερφο του και έναν φίλο του. Η 34χρονη κατήγγειλε στις Αρχές πως ο ποδοσφαιριστής της προσέφερε ποτό, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και όταν μετά από ώρες ξύπνησε ήταν γυμνή.
Μετά την σύλληψη του Ρεμί και των άλλων δυο ατόμων, εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε: "Οι αστυνομικοί ερευνούν μια κατηγορία βιασμού, που έγινε στην περιοχή του δυτικού Λονδίνου στις 6 Μαΐου. Η κατηγορία έφτασε σε εμάς στις 8 του μήνα, αφού η γυναίκα έκανε την καταγγελία σε γειτονικό τμήμα μια μέρα νωρίτερα. Το θύμα ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τρεις άντρες. Το πρωί της 15ης Μαΐου, οι τρεις τους συνελήφθησαν και θα παραμείνουν στο κρατητήριο σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου μέχρι νεωτέρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα