Ζέεντορφ: Δεν ήμασταν αρκετά... φονικοί

12:52 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της 3ης Απριλίου στο "Καμπ Νου" άφησαν Μπαρτσελόνα και Μίλαν μετά το 0-0 του Μιλάνου με τον Κλάρενς Ζέεντορφ να εξομολογείται πως θα ήθελε την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ήταν πιο... φονική μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν, ο έμπειρος μέσος τόνισε: "Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αν και θα έπρεπε να είμαστε πιο...φονικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και αυτές θα μπορούσαν να είχαν κάνει την διαφορά. Είναι πάντως ένα καλό αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτή την

πρόκριση. Θα χρειαστούμε κουράγιο, ποιότητα και τακτική γνώση στην ρεβάνς. Δεν μπορείς να πιέζεις επί 90 λεπτά, αλλά τα πήγαμε καλά και η Μπαρτσελόνα μας σεβάστηκε. Το χορτάρι στο Σαν Σίρο είναι αυτό που είναι. Τώρα χρειάζεται να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί η Κατάνια και μετά η ρεβάνς".

Αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν να δηλώνει στο Sky Sport 24: "Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι αισιόδοξος για την ρεβάνς".

Στην ευκαιρία που έχασε να ανοίξει το σκορ στάθηκε ο Εμάνουελσον ο οποίος δήλωσε για το 0-0: "Η εμφάνιση μου ήταν λίγο άτυχη. Στην πρώτη μου ενέργεια θα μπορούσα να είχα σκοράρει αλλά ξέχασα την μπάλα. Συμβαίνουν αυτά. Ξέρω πως ήταν μια σημαντική στιγμή, αλλά τι μπορώ να κάνω τώρα μετά το παιχνίδι; Θα προσπαθήσω καλύτερα την επόμενη φορά. Πιστεύω πως θα έχουμε ευκαιρίες στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Η Μπαρτσελόνα πάντα κάνει το δικό της παιχνίδι, επομένως θα έχουμε ευκαιρίες. Όσο για τον Μέσι, παίζει πάντα σαν... Μέσι. Πάντα είναι επικίνδυνος και ποτέ δεν κάνει κακό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κατάφερε να σκοράρει".

O αμυντικός της Μίλαν, Λούκα Αντονίνι, αρχικά στάθηκε στο καθοριστικό τάκλιν πάνω στον Αλέξις Σάντσες λίγο πριν ο Χιλιανός χαφ σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις. Όπως είπε ο Αντονίνι: "Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξα εγώ, αλλά και η ομάδα μου. Είδα τον Σάντσες να ξεκινάει την κούρσα του και ευτυχώς έκανα το ίδιο μαζί του. Είναι γρήγορος αλλά κατάφερα να τον προλάβω. Μετά το τάκλιν, πανηγύρισα σα να είχα σκοράρει γιατί πιστεύω ότι ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξη του παιχνιδιού".
Όσο για την ρεβάνς της Βαρκελώνης, ο Αντονίνι δήλωσε: " Νομίζω ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με παρόμοιο τρόπο. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε τουλάχιστον μια φορά. Πάντως, νομίζω ότι το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν χρειάζεται να πω στους συμπαίκτες μου τις μας περιμένει στην Ισπανία, γιατί έχουν ήδη βρεθεί εκεί μια φορά φέτος. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να περάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα