«Κόβουν» τη σίτιση των νέων στην Παιανία!

Οι νέοι παίχτες που αποτελούν το μέλλον του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν πως ο σύλλογος δεν έχει τους πόρους ούτε για τη διατροφή τους!
Η κατρακύλα δεν έχει όριο...Οι νεαροί παίκτες των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν πως το φαγητό στην Παιανία δεν επαρκεί και θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για τη σίτισή τους από δω και στο εξής.

Οι εκδικητικές τάσεις του μεγαλομετόχου
είχαν και παράπλευρες απώλειες. Οι Ακαδημίες του Τριφυλλιού και οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν πως: «Τα χρήματα επαρκούν ώστε να έχετε φαγητό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μέχρι τον Απρίλιο. Από εκεί και πέρα δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί άλλη μία απτή ένδειξη της ολικής καταστροφής που επέρχεται και σε τι σημείο έχει φτάσει ο πράσινος σύλλογος, για πρώτη φορά στα 104 χρόνια ζωής του, ενώ σημειώνεται πως πολλοί εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα σίτισης εκτός Παιανίας, με κίνδυνο να χαθούν από το σύλλογο πολλά ταλέντα και ίσως το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας...
Keywords
Τυχαία Θέματα