Ζιάγκος: Στόχος της ΑΕΚ η άνοδος στην Α1

14:09 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στόχο την άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 βάζει ο προπονητής της Βαγγέλης Ζιάγκο, μία ημέρα μετά την άνοδο της ομάδας στην Α2. Ο προπονητής μίλησε στο superbasket, τονίζοντας αναλυτικά:

Σχετικά με τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή είπε: "Πολύ σημαντικό ρόλο στην επικράτησή μας

επί του Ηρακλή έπαιξε η αποφασιστικότητα, η εμπειρία αλλά και η προσωπικότητα των παικτών της ομάδας μας" είπε αρχικά ενώ για την χαμένη διαφορά των 15 πόντων στο τέλος του παιχνιδιού είπε: "Δεν διαχειριστήκαμε με σωφροσύνη τον ενθουσιασμό μας.Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και με δεδομένο πως η ομάδα του Ηρακλή αποτελείται από έμπειρους παίκτες μας οδήγησαν σε λάθη που μας έφεραν πίσω στο σκορ (69-68 56΄΄πριν από το τέλος).

Αναφορικά με τις προσδοκίες της ΑΕΚ λόγω του ονόματός της δήλωσε: "Μας επηρέασε αρκετά ο τίτλος του φαβορί. Το φορτίο ήταν βαρύ λόγω του ονόματος που έχει η ΑΕΚ. Αν η ομάδα μας ονομαζόταν διαφορετικά, πιθανότατα να μην κάναμε τις 3 ήττες μέσα στη σεζόν.

Όσον αφορά τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ από εδώ και πέρα τόνισε: "Ο στόχος είναι ένας, η συντομότερη δυνατόν επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία" ενώ για το δικό του μέλλον είπε: "Όταν καταλαγιάσει όλη αυτή η ιστορία με την άνοδο θα τεθούν όλα τα ζητήματα στο τραπέζι και τότε θα δούμε πως θα προχωρήσουμε"

Όσο για το πού αφιερώνει την άνοδο είπε: "Θα ήθελα να αφιερώσω την άνοδο στα 13 υπέροχα παιδιά, σε όλο το τεχνικό επιτελείο αλλά και στη διοίκηση που στήριξε την ομάδα με όλες της τις δυνάμεις. Επίσης στον λιγοστό κόσμο που μας πίστεψε και μας ακολούθησε αλλά και σε όλους του "ΑΕΚόφρωνες" που μας περίμεναν στη γωνία με αποτέλεσμα να μας πεισμώσουν και να μας κάνουν πιο δυνατούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα