Ζιντάν: «Μπορεί στη Ρεάλ ο Μπέιλ»

16:54 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Απίστευτα κολακευμένος πρέπει να αισθάνεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, διαβάζοντας τις δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στον κόσμο. Ο πρώην Γάλλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους χαρακτήρισε τον Ουαλό φοβερό και συνεπή ποδοσφαιριστή, ενώ ανέφερε πως ο 23χρονος θα μπορούσε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλή άνεση.

«Είδα παιχνίδια της Τότεναμ, μόνο και μόνο γιατί παίζει εκεί οΓκάρεθ Μπέιλ. Είναι ποδοσφαιριστής που σκοράρει χρήσιμα και

πανέμορφα γκολ συνέχεια. Είναι εξαιρετικός, πολύ γρήγορος και με πάρα πολλές ικανότητες» τόνισε αρχικά ο «Ζιζού» και πρόσθεσε:

«Φυσικά και όλοι οι ταλαντούχοι παίκτες μπορούν να έρθουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Μπέιλ πληροί τις προϋποθέσεις για να το κάνει. Για την ακρίβεια, τις ξεπερνάει. Μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, είναι αυτός που με έχει εκπλήξει ευχάριστα περισσότερο. Είναι φοβερός. Αυτό που με εντυπωσιάζει, είναι πως είναι συνεπής. Δεν κάνει καλές εμφανίσεις μόνο για ένα με δύο παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα