Ζητούν εγγυήσεις από Νοτιά – Supporters παίκτες και υπάλληλοι

20:57 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμη μια μέρα με ένταση ήταν η σημερινή στα Σπάτα… Χθες οι ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά εκνευρισμένοι καθώς έλαβαν εκ νέου υποσχέσεις για πληρωμές, καλούμενοι να υπογράψουν νέους διακανονισμούς για να δείξει η ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ ότι προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της και να την πείσει για να πάρει παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Σήμερα ήταν η σειρά των εργαζομένων στα γραφεία της ΠΑΕ που έλαβαν έγγραφα για διακανονισμούς, αλλά δεν έδειξαν πρόθυμοι να συνεχίσουν να κάνουν

υπομονή απέναντι στην εγκατάλειψη των μετόχων. Συγκεκριμένα, διεμήνυσαν στον Ανδρέα Δημητρέλο και στον Βασίλη Πουλάκο ότι χωρίς εγγυήσεις από τους Νίκο Νοτιά και Supporters δεν πρόκειται να υπογράψουν.
Αποτέλεσμα των συζητήσεων ήταν να υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα ανάμεσα στις δύο πλευρές στα γραφεία, καθώς δεν υπήρχε σημείο επαφής με τους απλήρωτους εργαζομένους και τους Δημητρέλο – Πουλάκο.

Οσον αφορά τα αποδυτήρια, αρκετοί πια παίκτες απαιτούν και αυτοί εγγυήσεις. Πολλοί ποδοσφαιριστές και σήμερα ζήτησαν εγγυήσεις από τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ (Νοτιά – Supporters) για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. Και τόνιζαν σήμερα σε διοικητικά στελέχη ότι αν δεν της πάρουν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν θα υπογράψουν. Και δεν είναι μόνο ξένοι οι… αντιδρούντες, αλλά και Ελληνες ποδοσφαιριστές.

Αυτό που γίνεται πάντως απολύτως κατανοητό είναι ότι αν αύριο Τετάρτη δεν έχουν δοθεί εγγυήσεις από τους μεγαλομετόχους Νοτιά και Supporters, τότε ο Ανδρέας Δημητρέλος θα πάει την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με άδεια χέρια…

Keywords
Τυχαία Θέματα