Νέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών από celebrities

Όπως φαίνεται η ιστορία με τη μεγάλη διαρροή γυμνών φωτογραφιών πάνω από 100 celebrities που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τέλη Αυγούστου, δεν τελείωσε. Το Σάββατο οι χάκερς διοχέτευσαν νέο υλικό με γυμνές διασημότητες μεταξύ των οποίων είναι η Kim Kardashian, οι ηθοποιοί Vanessa Hudgens, η Lake Bell και Mary-Kate Olsen, η αθλήτρια Hope Solo και φυσικά πάλι η Jennifer Lawrence.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν και πάλι μέσω του 4chan και από εκεί στο Reddit, αν και κατέβηκαν από τους διαχειριστές αμέσως, πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν link για το υλικό το οποίο έχει διοχετευτεί ήδη και μέσω Twitter.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις τον προηγούμενο μήνα και ασχολήθηκε μαζί της ακόμη και το FBI αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ούτε το πως έγινε ούτε ποιος το έκανε. Το πιο πιθανό είναι η διαρροή να έγινε μέσω του iCloud της Apple. Αν και η ίδια το αρνήθηκε, αύξησε τα μέτρα ασφαλείας στην υπηρεσία της.

Ο leaker πίσω από τις φωτογραφίες ισχυρίστηκε ότι τις έκλεψε μέσα από τους λογαριασμούς στο iCloud και ότι αυτό είναι δουλειά μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechBlog