ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SEE YOU ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες βδομάδες με τις τιμές που προσφέρει στους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τα Ευρωπαϊκά ταξίδια, εξέδωσε το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ομάδας της Λευκωσίας, το see you travel. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για λασπολογία και προσπάθεια παραπλάνησης, από συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με ανακοίνωση του το γραφείο μας “See You Travel” το οποίο για  πολλά χρόνια τώρα συνεργάζεται

με το ΑΠΟΕΛ, πήρε θέση για τα παράπονα που εκφράστηκαν από οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι στο ταξίδι στην Ουκρανία είχαν μείνει στο Kharkov και στην Μαριούπολη.
 
Ως ένδειξης καλής θέλησης και σεβασμού αλλά και εκτίμησης προς όσους είχαν ταλαιπωρηθεί, τους υποσχεθήκαμε σημαντική έκπτωση στη διήμερη ή τριήμερη εκδρομή μας στο Οπόρτο, κάτι που βέβαια υλοποιήσαμε προσφέροντας την ειδική τιμή 460 ευρώ για διήμερη και 490 ευρώ για τριήμερη (αποκλειστικά για όσους είχαν ταξιδέψει στο Kharkov). Η προσφορά κοινοποιήθηκε μόνον στους ενδιαφερόμενους με SMS.
 
Γνωστή οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ η οποία έχει συμφέροντα από τη συνεργασία της με άλλο γραφείο, για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, σε μια οργανωμένη προσπάθεια να δημιουργήσει προβλήματα στην εταιρεία μας και με τη λογική ότι “ρίχνοντας συνέχεια λάσπη κάτι θα κολλήσει”, έκανε ξανά το «άσπρο, μαύρο» σε χθεσινές (11/10) αναφορές της με χαρακτηρισμούς που συνιστούν λίβελο, προσπάθησε να παραπλανήσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις συκοφαντώντας μας. Τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου που ξέρει πολύ καλά με ποιους έχει να κάνει. Οι καθημερινές επιθέσεις τους κατά του γραφείου μας και του διευθυντή του, έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει τα όρια της εμπάθειας και της υστεροβουλίας.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους εκατοντάδες φίλους, πελάτες μας οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια.
 
Το “See You Travel” είναι περήφανος χορηγός του ΑΠΟΕΛ στο οποίο προσφέρει με συνέπεια ότι καλύτερο μπορεί σε αντίθεση με άλλους που έμαθαν μόνο να παίρνουν. Η απληστία τους τούς έχει κάνει αχόρταγους σε σημείο που δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα.
 
Σημ. Το γραφείο μας θα πάρει όλα τα δέοντα μέτρα για την υπεράσπιση της φήμης και τους καλού ονόματός μας, από κακόβουλα και εμπαθή δημοσιεύματα.
 
Με εκτίμηση,
“See You Travel”.

ΓΙΑΧΙΤΣ: ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ Ο ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ

ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 000

60% ΑΠΟΕΛ - 40 % ΑΕΛ (Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ)

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!

«ΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΓΚΕΛ ΠΕΔΡΟ)



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα