Ο απόηχος του τελικού!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ για τον μεγάλο τελικό και σας μεταφέρει όλα όσα ακολούθησαν. Το κλάμα του Ρούνεϊ, το... χώσιμο του αγγλικού τύπου στον Φέργκιουσον και ο... βανδαλισμός του Πικέ είναι μόνο κάποια από αυτά! Που το είχε το μυαλό ο Γκιγκς…

Οι Άγγλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να έφταιξε και ο Ράιν Γκιγκς δεν ήταν τόσο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μήπως τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του ή μήπως το μυαλό του ήταν στην Ίμοτζεν Τόμας; Ξέρετε, την πρώην παίκτρια του Big Brother,
με την οποία φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Ίμοτζεν Τόμας… πάιζει μπάλα και με τον Ζερμέν Ντεφόε, με τον οποίο και βρέθηκε στο πολυτελές «luxury health resort Champneys», όπου η βραδιά κοστίζει τουλάχιστον 338 λίρες. Μετά το ματς πάντως η ίδια έγραψε στο twitter «oh dear».

Το παράπονο του Κούζτσακ!

Ο Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ θα δώσει τη θέση του στον Ντε Γκέα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο αυτό δεν άρεσε σε πολλούς. Ο αναπληρωματικός πορτιέρο, Τόμας Κούζακ δεν φαίνεται να είδε με καλό μάτι αυτή την μεταγραφή, αφού τόνισε σε Πολωνούς δημοσιογράφους μετά το τέλος του ματς «Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και πιστεύω πως ήρθε η ώρα μου να παίξω. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω, αν και για όλα αποφασίζει ο προπονητής μου…».

Τελικά δεν τα κατάφερε…

«Θα είναι ανόητη κίνηση η χρησιμοποίηση του Παρκ ή ο Κορεάτης θα τα καταφέρει» ήταν το δίλημμα των αγγλικών ΜΜΕ πριν το ματς, ωστόσο μετά από αυτό τα… έριξαν στον Φέργκιουσον λέγοντας πως θα μπορούσε να βρει άλλον τρόπο για να σταματήσει τον Λίονελ Μέσι. Οι Βρετανοί περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον πάγκο, ωστόσο με την εικόνα του β’ μέρους, μόνο αν ήταν… Θεός ο Σερ Άλεξ θα τα κατάφερνε να κερδίσει τους Καταλανούς.

Τα… βρήκε με Ρούνεϊ

Στο «Γουέμπλεϊ έδωσε το παρών και η γυναίκα του Γουέιν Ρούνεϊ, Κολίν. Το ζευγάρι έχει αφήσει πίσω του την «λαδιά» του Άγγλου φορ και όπως λένε οι Άγγλοι δείχνει αρκετά αγαπημένο. Η ήττα της Γιουνάιτεντ στενοχώρησε την Κολίν η οποία σε μήνυμά της στο twitter έγραψε «Δεν πειράζει, προσπάθησες πολύ Γουέιν. Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Dumped Dimi Berbat-off

Η αποχώρηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετά την ανακοίνωση της αποστολής μπορεί να…. διαψεύστηκε, ωστόσο… τσίτωσε ακόμα περισσότερο τον Φέργκιουσον. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Σκοτσέζος δεν θα ανεχτεί παρόμοια κρούσματα και ο Βούλγαρος βρίσκεται ήδη στην λίστα με τους υπο παραχώρηση παίκτες, με τις Ντόρτμουντ και Τότεναμνα ενδιαφέρονται ήδη. Ο Φέργκιουσον δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στα αποδυτήρια, ενώ και το πολύ… ίντερνετ μάλλον θα κοπεί. Βλέπετε, τα μηνύματα στο twitter είναι πολλά!

Σήκωσε τα δίχτυα ο Πικέ

Όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων πήραν ως αναμνηστικό μια μπάλα, ωστόσο της Μπαρτσελόνα θέλησαν και κάτι περισσότερο… Ο Μπούσκετς δεν άφησε την μπάλα του τελικού από τα χέρια του, ακόμα και όταν του τη ζήτησαν, ενώ ο Πικέ πριν πάει στη Σακίρ
Keywords
Τυχαία Θέματα