«Περισσότερα σε λίγο»

18:47 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
O Hρακλής Αντύπας θα πάρει… κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων του gazzetta! Έτσι στέλνει τις ευχές του μέσω του προσωπικού του blog και θυμάται περιστατικά που έγραψαν ιστορία! Για τα γενέθλια του Gazzetta, ενημερώθηκα χθες. Καινούργιος βλέπετε στην ηλεκτρονική ενημέρωση, δεν είχα ιδέα πότε βγήκε στον αέρα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Και μάλιστα το έμαθα μέσω SMS…
Συνεργάζομαι
με το Gazzetta επτά μήνες και θα μου επιτρέψετε να σας περιγράψω μερικά πράγματα, όπως τα έχω δει από την δική μου πλευρά μου.
Πρώτα απ’ όλα, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν. Σε μια περίεργη φάση της ζωής μου – από τις πολλές, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας… - και την στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω στην δημοσιογραφία, το συγκεκριμένο site ήταν το πρώτο που μου έκανε πρόταση. Και εγώ αυτά τα μετράω πολύ…
Στο Gazzetta, από την πρώτη μέρα της συνεργασίας, νιώθεις λες και είσαι χρόνια. Το μυστικό της επιτυχίας, σε δημοσιογραφικές δουλειές, είναι για μένα το κλίμα. Αν είναι καλό, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μεγάλες και αυτό εξαργυρώνει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Γιατί στην Κατεχάκη, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ρωτήστε και τον Παλαιολόγο, πώς πέρασε τα γενέθλιά του… Και για να σας βοηθήσω, έγραψε το μυθικό και συνάμα ιστορικό κείμενο «περισσότερα σε λίγο», αλλά αυτό το λίγο ήταν περίπου 45 λεπτά!
Ιστορίες από αυτό το επτάμηνο έχω πολλές, ειδικά από τον «δεν έχω να αποδείξω τίποτα», αλλά κρατώ χαρακτήρα γιατί θα κλείσουν… σπίτια. Και όπως προανέφερα, είναι το μυστικό της επιτυχίας σε συνδυασμό φυσικά με το μεράκι για δουλειά.
Υ.Γ. Στο προηγούμενο blog παρατήρησα… κινητοποίηση, αναφορικά με την διαιτησία στο μπάσκετ. Και η άποψή μου δεν αλλάζει και μετά τον τρίτο τελικό. Και αν κάποιοι γράψετε για τις βολές που κέρδισε ο Θρύλος, είμαι 100% σύμφωνος με την απάντηση του Ντούσαν Ιβκοβιτς.
Υ.Γ. (1). Ο Παναθηναϊκός φυσικά και έχει προβάδισμα, αφού παίζει τον τίτλο στην έδρα του. Εκτιμώ, ότι ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το «διπλό» και να φέρει και αυτός τούμπα την σειρά.
Υ.Γ. (2). Στο ποδόσφαιρο, μεταγραφές από εβδομάδα, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ. Και μπορεί να έχει ξεκινήσει μια μικρή μουρμούρα για την καθυστέρηση, αλλά καλά κάνουν στον Πειραιά και ξεψαχνίζουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά…    
Keywords
Τυχαία Θέματα