Femme d’Europe : Βοήθεια σε κυπριακό σύνδεσμο

14:11 22/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Ο Σύνδεσμος Femme d’Europe πραγματοποίησε πρόσφατα στις Βρυξέλλες το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του. Όλες οι  χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έλαβαν μέρος με ξεχωριστά περίπτερα. Τα έσοδα από το Παζάρι διατίθενται για τα  φιλανθρωπικά έργα του Συνδέσμου σε όλες τις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι το ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες

“Πρόσβαση”, στη Λεμεσό, που βοηθήθηκε από  τις Γυναίκες της Ευρώπης το 2011, απέστειλε στην κυπριακή ομάδα του Συνδέσμου χριστουγεννιάτικες κατασκευές που  πουλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο κυπριακό Περίπτερο.

Η Πρόεδρος της κυπριακής ομάδας Σούλι Scott-Wilson δήλωσε συγκινημένη από την ανταπόκριση που βρίσκει κάθε χρόνο από  όλους, στο αίτημά της για δωρεάν αποστολή προϊόντων από την Κύπρο.

Με αυτόν τον τρόπο οι χορηγοί, ο καθένας στον τομέα του, γίνονται ανεπίσημοι πρεσβευτές της Κύπρου, ενισχύοντας την ήδη  πλούσια πολιτιστική εικόνα της χώρας μας στην Ευρώπη, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κυπριακή ομάδα ευχαριστεί τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζει ότι όλοι θα συνεχίσουν και στο μέλλον να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα