Kόπηκε για άλλη μια φορά εκπομπή της Στέφανης Φλωρίδου στο Capital‏

08:05 21/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Όπως διαβάζουμε στο “People”,κόπηκε η εκπομπή «Live@3» του Capital με παρουσιάστρια την Στέφανη Φλωρίδου.

Η εκπομπή  δεν τα κατάφερε να ορθοποδήσει απέναντι στον ανταγωνισμό και σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης  η διεύθυνση του παγκύπριου πια καναλιού αποφάσισε να την σταματήσει. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κόβεται πρόωρα εκπομπή με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια στον συγκεκριμένο σταθμό.

Μετά

το κόψιμο της εκπομπής «Panel» επέστρεψε με ανανεωμένη εκπομπή με τίτλο «live @4»  προσπαθώντας να πετάξει οτιδήποτε θύμιζε την προηγούμενη της εκπομπή .Μια εκπομπή με λίγο απ΄ όλα ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, ειδήσεις από την διεθνή επικαιρότητα, αθλητικά νέα, ζώδια ,κους-κους . Αν οριοθετούσαμε το ύφος της εκπομπής θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα πολυσυλλεκτικό μαγκαζίνο με θέματα για όλους .

Την φετινή σεζόν η εκπομπή επέστρεψε παγκύπρια με μια «αθόρυβη» πρεμιέρα χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση και με την ίδια ακριβώς θεματολογία με μειωμένο πάνελ. Λίγες μέρες μετά την έναρξη άλλαξε ώρα και όνομα και από Live @4 έγινε Live@3 .Από τις 31 Οκτωβρίου και 2 μήνες μετά την έναρξη της η εκπομπή έκλεισε άδοξα τον κύκλο της έτσι αθόρυβα όπως και ξεκίνησε.

Τα όσα γράφτηκαν περί υψηλός κόστος παραγωγής και το ότι αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή προφανώς να μην ισχύουν  αφού τα άτομα που απάρτιζαν την εκπομπή χρησιμοποιούνταν και σε άλλα πόστα.

Βέβαια άτομα από το σταθμό αναφέρουν ότι ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή είναι κάποιες αναδιοργανώσεις και νέες αποφάσεις  που θα πάρει ο σταθμός……

Πάντως κανένας από το κανάλι δε βγήκε επίσημα να μιλήσει και να πει τι πραγματικά συνέβη, πράγμα που το συνηθίζει αφού ποτέ για κανένα κόψιμο εκπομπής του δεν έδωσε απαντήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα