Α. Κυπριανού: Ο Αναστασιάδης θα ισοπεδώσει τα πάντα

21:12 4/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ένας πολιτικός που προκαλεί φόβο, εμπνέει ανασφάλεια και που όλοι, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, συνδέουν με αντιφατικές θέσεις στο Κυπριακό οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με τις σκοπιμότητές του, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σε ομιλία του στην παγκύπρια εκδήλωση: «Μαζί με τους Δημιουργούς Δημιουργούμε το Μέλλον» που διοργανώνει το επιτελείο του υποψηφίου

Προέδρου Σταύρου Μαλά, διαμηνύοντας ότι «δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας κουβέντα!».

Συνεχίζοντας ο κ. Κυπριανού ανέφερε ακόμα ότι ο κ. Αναστασιάδης είναι “ο πολιτικός που τον συνδέουν με την προσπάθεια εξαγνισμού όσων εγκλημάτησαν σε βάρος της Κύπρου, με σαρωτικές αντιλαϊκές πολιτικές”, προσθέτοντας ότι η οικονομική κρίση θα παράσχει άλλοθι στον κ. Αναστασιάδη ώστε να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα αν εκλεγεί.

«Θα καμώνεται πως είναι υποχρεωμένος να το κάνει, όμως το ξέρουμε όλοι εκ των προτέρων: αυτός είναι ο κ. Αναστασιάδης, αυτή είναι η φιλοσοφία του, η φιλοσοφία του ΔΗΣΥ, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της Τρόικας,» πρόσθεσε αναφέροντας ότι «οι ιδιωτικοποιήσεις είναι πράξη εθνικά επικίνδυνη για την Κύπρο, και θα οδηγήσουν σε άλωση της οικονομίας και της κοινωνίας από τους λίγους εκλεκτούς του συστήματος».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον κ. Αναστασιάδη, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε πως «κρύβει τις πραγματικές του θέσεις μόνο και μόνο για να αναρριχηθεί στην εξουσία και διατύπωσε τη θέση ότι «δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο αν εκλεγεί». «Τώρα όλοι αντιλαμβάνονται πόση αξία είχαν και έχουν οι προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια να αποκρούσει τις απαιτήσεις της Τρόικας που ήθελε εξαρχής όσα ο κ. Αναστασιάδης σήμερα καμώνεται πως δεν υποστηρίζει: κατάργηση εργασιακών θεσμών, ιδιωτικοποιήσεις και πολιτική υποταγή στις επιταγές των δανειστών», συμπλήρωσε ο κ. Κυπριανού.

«Τώρα όλοι αντιλαμβάνονται πόση αξία είχαν και έχουν οι προσπάθειες να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της Ρωσίας στο δανεισμό. Τώρα όλοι όσοι εκτόξευαν κατηγορίες με πρώτο το ΔΗΣΥ, για «διπλοπόρτι» με τη Ρωσία και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς παραδέχονται πως η ρωσική συνδρομή είναι θετική εξέλιξη», παρατήρησε και διερωτήθηκε «πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στον κ. Αναστασιάδη όταν για όλα αυτά τα ζητήματα τη μια μέρα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς;»

Αναφερόμενος στην υποψήφιο Πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διατύπωσε τη θέση ότι «όλοι συνειδητοποιούν ότι δεν αποτελεί επιλογή ο κ. Λιλλήκας, γιατί δεν έχει αξιόπιστες θέσεις, δεν εκφράζει ειλικρινείς απόψεις, δεν έχει ρεαλιστικές προτάσεις και δεν έπεισε ότι θα ξέρει τι θα κάνει αν εκλεγεί Πρόεδρος».

Σύμφωνα με τον κ. Κυπριανού, «ο Σταύρος Μαλάς είναι η μόνη επιλογή ελπίδας και προοπτικής, η μόνη προοδευτική και φιλολαϊκή επιλογή, ειλικρίνειας, καθαρότητας, εντιμότητας και διαφάνειας». Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Μαλάς αποτελεί «επιλογή για την επανένωση, την ασφάλεια και την ευημερία του τόπου μας και για υπεράσπιση των εργαζομένων, των αγροτών, της μεσαίας τάξης, της νέας γενιάς και της γυναίκας».
Είναι για όλους αυτούς τους λόγους που το ΑΚΕΛ υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ακόμα ότι μπορούμε και πρέπει να φροντίσουμε όλοι ώστε την επόμενη μέρα να μπορούμε να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις το αύριο του τόπου, το φυσικό μας πλούτο, την περιουσία του λαού, την πρόοδο της κοινωνίας και κατέληξε αναφέροντας ότι ακόμα «δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας κουβέντα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα