Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της δολοφονίας του Αιγύπτιου

16:25 17/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τους ανακριτές, που διερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του 59χρονου Αιγύπτιου Μοχάμεντ Ελ Σάιτ Χουσεΐν Ελ Χαπάσιη, η οποία διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στο Κολόσσι Λεμεσού, καθώς δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα του δράστη.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και αξιολογούνται διάφορες πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία, με στόχο την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ωστόσο, σημείωσε,

μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη, αφού το θύμα φαίνεται να ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Ανέφερε ακόμη πως, παρά το γεγονός ότι το θύμα ζούσε μόνιμα εδώ και 27 χρόνια στην Κύπρο, η αστυνομία έχει απευθυνθεί και στην Ιντερπόλ στην Αίγυπτο, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει οτιδήποτε από τη χώρα καταγωγής του, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς, σχεδόν εξ επαφής,  έξω από την οικία του, όπου ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο τύπου βαν όχημα του, με το οποίο πωλούσε παπούτσια στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα