Άλλες οκτώ μέρες υποκράτηση στο συλληφθέντα για το μακελειό στην Κοφίνου

14:51 1/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που συνεδρίασε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ανανέωσε για άλλες οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης του Πρόδρομου Χατζηπαναγή άλλως Γιαννή, 34 χρόνων από την Κοφίνου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, παράνομης μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α και παράνομης μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, αδικήματα που έγιναν στην Κοφίνου το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος νοσηλεύεται στο

Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα μέσης από τις 23 Μαρτίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες μετά το φονικό στο δρόμο Αραδίππου – Αβδελλερού, γεγονός που οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 34χρονος θα παραμείνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τρεις περίπου μήνες.

Ο Χατζηπαναγής έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του φόνου και των άλλων επιθέσεων.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 23 Μαρτίου γύρω στις 10.30 το πρωί στην Κοφίνου, και ο Πρόδρομος Χατζηπαναγή συνελήφθη ως ύποπτος για πυροβολισμό και πρόκληση θανάτου με πυροβόλο όπλο τύπου Καλασνικόφ, έξω από σπίτι της Κοινότητας, του Πανίκου Σταύρου, 54 χρόνων από το Αυγόρου και τραυματισμό του γιού του Γιώργου Γεωργίου 27 χρόνων.

Στη συνέχεια, ο φέρεται να μετέβη στο παντοπωλείο της Κοφίνου και να πυροβόλησε εναντίον των ιδιοκτητών Αδάμου και Παναγιώτη Λάμπρου, 47 και 37 χρόνων αντίστοιχα και της Καίτης Χαραλάμπους 37 χρόνων.
Ο λόγος της επίθεσης φαίνεται να είναι περιουσιακές διαφορές που είχε ο δράστης τόσο με το θύμα και το γιο του όσο και με τα δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες του παντοπωλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα