Άμεσα να γίνει η συνάντηση Προέδρου – κομμάτων ενόψει Τρόικας

15:44 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης δήλωσε σήμερα ότι επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί αμέσως η συνάντηση μεταξύ των κομμάτων και του Προέδρου της Δημοκρατίας για να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο των απαιτήσεων της Τρόικα και «όχι η αποσπασματική αντιμετώπιση, στην οποία φαίνεται ότι κατευθύνεται η Κυβέρνηση».

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Περδίκης είπε ότι έτυχε σήμερα πληροφόρησης από τον Πρόεδρο της Βουλής

για τη χθεσινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σχέση με την πορεία διαπραγμάτευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Τρόικα.

Όπως είπε, «θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει η επίσημη ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα κόμματα για να καταρτιστεί ένα σχέδιο αντιμετώπισης των απαιτήσεων της Τρόικα».

«Δεν λύνεται το πρόβλημα με αποσπασματικά μέτρα», πρόσθεσε, «γιατί πληροφορούμαστε ότι η Κυβέρνηση προτίθεται να επαναφέρει κάποια νομοσχέδια, τα οποία η ίδια απέσυρε σε σχέση με τη φορολογία».

Ο κ. Περδίκης δήλωσε περαιτέρω ότι «δεν τοποθετούμαστε αυτή τη στιγμή, απλά λέμε ότι τέτοιου είδους μέτρα, όπως επιπλέον φορολογίες, θα πρέπει να συζητηθούν σε ένα γενικότερο πλαίσιο και όχι αποσπασματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα