Αναληθείς οι ισχυρισμοί “Χαραυγής”, αναφέρει το Δικηγορικό Γραφείο Αναστασιάδη & Συνεταίροι

17:57 10/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Παντελώς αναληθείς και ψευδείς, χαρακτηρίζει το Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Χρ. Αναστασιάδη & Συνεταίροι, ισχυρισμούς σημερινούς σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας “Χαραυγή”, σύμφωνα με το οποίο Ρώσοι και Ουκρανοί μεγιστάνες, πελάτες του δικηγορικού γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη φέρονται, σύμφωνα με ρωσικά οικονομικά ΜΜΕ, να απέσυραν δεκάδες εκατομμύρια από τη Λαϊκή, παραμονές

της λήψης της απόφασης για κούρεμα καταθέσεων.

“Τα ονόματα Ρώσων και Ουκρανών επιχειρηματιών που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα ουδέποτε ήταν πελάτες του Δικηγορικού μας Γραφείου είτε οι ίδιοι προσωπικά είτε εταιρείες τις οποίες ελέγχουν και ως εκ τούτου το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας Χαραυγής στόχο έχει πολιτικά κίνητρα και όχι την παράθεση δημοσιογραφικής πληροφορίας”, αναφέρει σε ανακοίνωση το Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Χρ. Αναστασιάδη & Συνεταίροι.

Αναφέρει επίσης ότι “ουδείς των πελατών μας απέσυρε χρήματα από κυπριακές τράπεζες από της αναλήψεως της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον κ. Νίκο Αναστασιάδη εκτός από ποσά που αφορούσαν συνήθεις οικονομικές δραστηριότητες των εν λόγω πελατών μας”.

Επιπλέον, το Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Χρ. Αναστασιάδη & Συνεταίροι αναφέρει ότι “όπως και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ζήτησε από τα μέλη της διορισθείσας Ερευνητικής Επιτροπής, το Γραφείο μας είναι έτοιμο να δεχθεί την όποια έρευνα, κατά προτεραιότητα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα