Αναβλήθηκε για αύριο η υπόθεση κατά του αναισθησιολόγου – βελονιστή

16:22 21/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα η εξέταση που άρχισε χθες, της γυναίκας μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση του αναισθησιολόγου – βελονιστή από το Παραλίμνι, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό γυναικών ασθενών του, για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και για παράνομη χορήγηση φαρμάκων. Ο αναισθησιολόγος αρνείται ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες.

Η Κατηγορούσα Αρχή ολοκλήρωσε την εξέταση της μάρτυρος κατηγορίας και επρόκειτο να αρχίσει η αντεξέταση από το συνήγορο υπεράσπισης. Ωστόσο, επικαλούμενος νέα

στοιχεία που έχουν προκύψει και είναι εκτός των υπαρχουσών καταθέσεων, ζήτησε χρόνο για να διαβουλευθεί με τον πελάτη του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε όπως του παραχωρηθεί χώρος στο δικαστήριο για να εξετάσει τα νέα στοιχεία με τον κατηγορούμενο και το αίτημα του εγκρίθηκε. Ως εκ τούτου, η διαδικασία αντεξέτασης της μάρτυρος κατηγορίας αναβλήθηκε για αύριο το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση, αφού είναι υπόδικος, ύστερα από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο άλλης μάρτυρος, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα