Ανησυχία για τις αυξήσεις στις τιμές εκφράζει η Οργάνωση Πρεσβυτέρων

11:57 14/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Την ανησυχία της για τις συνεχείς αυξήσεις στα διάφορα είδη πρώτης ανάγκης εκφράζει η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου σε σημερινή ανακοίνωση.

Η Οργάνωση κάνει λόγο για αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και για καθυστέρηση στην παράδοση των συμπληρωματικών επιδομάτων στους συνταξιούχους.

Παράλληλα, εκφράζει τη διαμαρτυρία της προς τους κυβερνώντες και τους καλεί να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και σεβασμό στους συνταξιούχους και άλλες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η Οργάνωση των Πρεσβυτέρων καλεί επίσης την Κυβέρνηση και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να εφαρμόσουν την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία καλεί τα κράτη μέλη της να μην αποκόπτουν το ηλεκτρικό ρεύμα στις ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες λόγω αδυναμίας τους να πληρώσουν αμέσως τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τέλος, καλεί τα μέλη της όπως συνδράμουν την προσπάθεια για αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους αδελφούς μας Έλληνες, που δοκιμάζονται σκληρά λόγω της οικονομικής κρίσης και παραδώσουν τη βοήθεια τους στα σημεία που έχουν ορισθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα