Απαντάει ο Στεφάνου στα πυρά Παπαδοπούλου για τις ταυτοποιήσεις

14:21 26/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Άμεση ήταν η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου στις επικρίσεις που διατύπωσε κατά της Κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ταυτοποίησης λειψάνων αγνοουμένων ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως η κριτική για κάθε υπαρκτό ή και ανύπαρκτο θέμα που καθημερινά εκτοξεύει ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εναντίον της Κυβέρνησης, προ πολλού έχει χάσει την αξιοπιστία της, γιατί είναι κακόπιστη και αυθαίρετη».

Στη δήλωση του ο

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημειώνει ότι «το πρόγραμμα ταυτοποίησης είναι θέμα μεταξύ της ΔΕΑ και του Ινστιτούτου Γενετικής το οποίο είναι ανεξάρτητο δικοινοτικό ίδρυμα», γεγονός, που, όπως προσθέτει», γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος ξανά έχει επιλέξει το δρόμο της δημαγωγίας και της συκοφαντίας».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι παρότι δεν ήταν στο χέρι της οι αποφάσεις, εντούτοις η Κυβέρνηση έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες και τα προβλήματα μεταξύ των δύο μερών.

«Το ότι τελικά προσφέρθηκε συμβόλαιο στο Ινστιτούτο χωρίς διαδικασίες, αυτό οφείλεται στις ενέργειες της Κυβέρνησης και προσωπικά του Προέδρου της Δημοκρατίας» σημειώνει, για να καταλήξει ότι «αν το Ινστιτούτο υπέγραφε το συμβόλαιο, τότε το πρόγραμμα θα παρέμενε στην Κύπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα