Απίστευτο: Μοντέλο έκανε στριπτίζ μέσα από το Twitter για ιερό σκοπό! Δείτε εικόνες!

18:31 23/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Eίναι από τις φορές που επιβεβαιώνεται το ρητό “There’s No Business Like Show Business”. Και συνιστά την απάντηση σε όλους εκείνους που το παίζουν ψευτοκουλτουριάρηδες και όλη μέρα κάθε μέρα κράζουν το σινάφι μας. Και το κράζουν διότι ασχολούμαστε με μηδενικά που κάποια στιγμή τα κάνουμε νούμερα. Σωστό μέχρι ένα σημείο. Τι γίνεται όμως όταν τα νούμερα αυτά βοηθούν στο να δημιουργηθούν πτέρυγες για μικρά παιδιά σε νοσοκομεία;

Το είπε και το έκανε η Τζέσικα Τζέιν. Πριν λίγο καιρό είχε πληροφορήσει το κοινό της, πως έχει σκοπό να κάνει striptease μέσω Twitter. Ως αντάλλαγμα τους ζήτησε να κάνουν δωρεές για μια νέα πτέρυγα παίδων νοσοκομείου. Οι followers του μοντέλου δώρισαν από 20 μέχρι 100 λίρες , με την Κλέμεντ να έχει δηλώσει πως για κάθε 500 λίρες που θα συγκεντρώνονται, θα βγάζει από πάνω της και ένα ρούχο.
Η Τζέσικα Τζέιν κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει 10.000 λίρες μέσα σε 20 μέρες δίνοντας στον «κόσμο της» το δώρο που του είχε υποσχεθεί.
Τα λεφτά δόθηκαν για να μεγαλώσει η πτέρυγα παίδων και να δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος και για τους γονείς, που θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες…

Keywords
Τυχαία Θέματα