Αρχίζει την Τρίτη το 6ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

18:52 1/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με παρέλαση συγκροτημάτων από πέντε χώρες, ξεκινά την Τρίτη 7 Αυγούστου, το 6ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που οργανώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Στη φετινή διοργάνωση λαμβάνουν μέρος συνολικά εννέα συγκροτήματα, από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γεωργία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η παρέλαση των συγκροτημάτων, στην οποία θα συμμετάσχει και η Φιλαρμονική του Δήμου, θα ξεκινήσει στις 19:30 από το

Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού και θα κατευθυνθεί, μέσω της οδού Αγίου Ανδρέου, προς την πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου. Τα συγκροτήματα θα τα υποδεχθεί ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ενώ θα ακολουθήσει, στις 20:30, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή όλων των συγκροτημάτων.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 20:30, o Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Συνοικιακό Συμβούλιο Αγίας Φύλας παρουσιάζουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με όλα τα συγκροτήματα στον περίβολο της εκκλησίας της Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισας, στην Αγία Φύλα. Τα καλλιτεχνικό πρόγραμμα των συγκροτημάτων θα παρουσιαστεί επίσης την ίδια ώρα, την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στον περίβολο της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας, στο Ζακάκι.

Η τελετή λήξης του 6ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 19:30, με παρέλαση των συγκροτημάτων από το Δημοτικό Κήπο Λεμεσού προς το χώρο εκδηλώσεων στην επίχωση, όπου στις 20:30, τα συγκροτήματα θα παρουσιάσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα