«Δεν μπορεί ο κ. Αναστασιάδης να είναι η επιλογή του ΔΗΚΟ»

13:58 28/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εναντίον της υποστήριξης Νίκου Αναστασιάδη από το ΔΗΚΟ επιχειρηματολόγησε σε τοποθέτησή της χθες ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία σε ανακοίνωσή της δηλώνει

ότι αν και θεωρεί ορθότερη την τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου για στήριξη Γιώργου Λιλλήκα, θα σεβαστεί την απόφαση της πλειοψηφίας.

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο, η κ. Παπαδοπούλου διευκρινίζει ότι «στη σύντομη τοποθέτηση μου ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής εξήγησα τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι δεν μπορεί ο κ. Νίκος Αναστασιάδης να είναι η επιλογή του ΔΗΚΟ».

Με βάση αυτή την επιχειρηματολογία, προσθέτει, «στη φανερή ψηφοφορία που ακολούθησε, ψήφισα κατά της στήριξης στην υποψηφιότητα Αναστασιάδη».

«Δεν κατέθεσα πρόταση για αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, ούτε υποστήριξα αυτή τη θέση στη χτεσινή συνεδρίαση», αναφέρει.

Η κ. Παπαδοπούλου συνεχίζει αναφέροντας ότι «θεωρώ ως ορθότερη επιλογή τη θέση που κατατέθηκε από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, για συνεργασία με τα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, με βάση τη συμφωνημένη Κοινή Πολιτική Διακήρυξη, για στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα, ως της υποψηφιότητας του ενδιάμεσου χώρου».

«Δηλώνω φυσικά το σεβασμό μου στην απόφαση που έχει ληφθεί από την πλειοψηφία», αναφέρει τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα