Διαβεβαιώσεις προσωπικού ΙΝΓΚ για το πρόγραμμα ταυτοποίησης λειψάνων

17:12 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής θέλει και μπορεί να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα της ταυτοποίησης λειψάνων, διαβεβαιώνει «προς τους συγγενείς αγνοουμένων/πεσόντων και τον κυπριακό λαό» το προσωπικό του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου με ανακοίνωσή του.

Το ΙΝΓΚ μπορεί, αναφέρεται στην ανακοίνωση, να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα της ταυτοποίησης λειψάνων στο Εργαστήριο Δικανικής Γενετικής του ΙΝΓΚ κάτω από τη επιστημονική Διεύθυνση του Δρα Μάριου Καριόλου, ακολουθώντας

διεθνή επιστημονικά πρωτόκολλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το προσωπικό του ΙΝΓΚ εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Φυλακτού, τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή, κ. Πατσαλή, και τον Δρ. Καριόλου για τις ενέργειες τους και τη στάση τους αναφορικά με το πρόγραμμα ταυτοποίησης λειψάνων πεσόντων/αγνοουμένων.

Αναφορικά με το πρόγραμμα ταυτοποίησης λειψάνων πεσόντων/ αγνοουμένων, το προσωπικό του ΙΝΓΚ θεωρεί ότι οποιαδήποτε προβλήματα μπορούν να λυθούν με συζήτηση και επιχειρηματολογία και όχι με ατελεσίγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα