Διέρρηξαν την κατοικία του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας

17:53 13/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την κατοικία του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας Αντωνάκη Νικηφόρου 56 ετών διέρρηξαν άγνωστοι χθες την νύχτα. Οι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του Κοινοτάρχη και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και δύο κυνηγετικά όπλα.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως «η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας 56χρονου που βρίσκεται στην Επαρχία Πάφου και κλοπής χρημάτων χρυσαφικών και

δύο κυνηγετικών όπλων. Σύμφωνα με την καταγγελία η διάρρηξη της κατοικίας και κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 20:20 -22:20, χθες τη νύχτα».

Ο κ. Τσαπής είπε πως έγιναν επιτόπιες εξετάσεις στη σκηνή, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 29.027 ευρώ .

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου κάλεσε το κοινό κατά την απουσία του από τους χώρους διαμονής και εργασίας, να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας αποτρεπτικά για την διάπραξη τέτοιων αδικημάτων και να βεβαιώνεται όπως χρήματα και αντικείμενα αξίας φυλάγονται σε ασφαλές μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα